Obsah článku

Sentiotec – špičkové zařízení pro sauny z Rakouska

Obsah článku

Značka Sentiotec je rakouská firma z městečka Vöcklabruck, které leží nedaleko Atterského jezera. Totálně romantická krajina jako stvořená pro saunování.

Sentiotec

Vyrábí téměř všechno na co si vzpomenete. Kamna, saunové kabiny, doplňky, osvětlení, ozvučení.

Jejich specializace jsou především řídící jednotky pro sauny. Jejich výrobky jsou oblíbený mezi profesionálními výrobci saun a lázní (parní kabiny).

Sentiotec klade důraz na vlastní vývoj, který je zárukou nejvyššího standardu kvality ve všech svých produktech. Jejich saunová kamna spojují v sobě špičkovou technologii a moderní design. V letech 2013, 2015 a 2019 vyhráli designovou cenu Red Dot.

Řídící jednotky Sentiotec

Zdroj: připravovaný e-shop Levata.cz
Zdroj: připravovaný e-shop Levata.cz

Kromě řídících jednotek najdete v nabídce i celou řadu kvalitních infra červených zářičů pro domácí infra sauny.

Sentiotec je součástí skupiny Harvia Group, která patří mezi největší dodavatele saunové technologie po celém světě už přes 70 let.

Zdroje

Hlavní stránky: https://www.sentiotec.com/
Stránky skupiny Harvia Group: https://harviagroup.com/brands/sentiotec/

Dušan Souček

Dušan Souček

Odpočívat musíme stejně intenzivně jako, když pracujeme. Miluju saunování a wellness. ❤️ 🛀 Je to pro mě opravdový relax, po náročné práci. Nejraději si zalezu do sauny, nebo vířivky. Zároveň ale potřebuju pořád něco dělat a teď mě pohltila myšlenka vyrobit si saunu svépomocí, nebo koupací sud ze dřeva. 🪵 Začnu tím, že tady o tom budu všem psát. Více o mně.

Podobné články: 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *